28 september 2016 |

Nystart!

Jahopp då startar jag om på nytt med denna urgamla blogg. Det blir i stort sätt bara pyssel men kanske någon gång så kan det slinka in en vardagsfundering eller uppdatering som jag tycker ska förevigas ;)

Jag börjar bloggen med en tag. Jag har haft en period av tags och därför kommer det en del inlägg med just tags! Kan liksom inte få nog av att göra dem. Tycker om formen, storleken och så har jag himla bra kartongbitar som passar perfekt om man vill kladda med färg och få stabila stommar. Dessa kartongbitar ligger som avdelare i lådor som vi får på jobbet. Min kollega lägger alltid undan dem åt mig så nu har jag väl ett 100-tal. MEN kan man ha för mycket pysselmaterial? Nääää tror inte det!


Nu ska jag iallafall presentera mitt första alster här i bloggen, jag nämner de märken som jag vet att jag använt men jag har inte koll på allt. 

Detta är, som jag tjatat om, en tag ;) som jag skurit ut i kartong. Det mönstrade pappret är bl.a. från Glitz. Jag har chalkat kanterna och en bit har jag rivit, jag tycker det ger lite extra umpf! Kanterna på tagen är behandlade med min lyxiga fotfil (som jag kallar den) https://www.primamarketinginc.com/shop/distressing-tool. När jag såg den första gången så skrattade jag inombords "en sån där kommer jag ALDRIG köpa, så onödig" Men nu bara älskar jag den, snygg och mångfunktionell dessutom matchar den min Crop-A-Dile, dvs turkos.Lite gasväv måste finnas med och en doilie kikar fram därunder. Pilarna som är otroligt fina är Tim Holtz. De små metallblommorna är jag väldigt angelägen om att få veta var de kommer ifrån och var man kan få tag på fler, så om någon vet SNÄLLA kontakta mig och berätta!


De rosa blommorna är Prima, de var vita men jag färgade in dem med Distress ink tror det var Picked rasberry, De vita magnoliorna är från WOC  och de blå är Magnolia. Frostade bäret är köpt från Kina. "So sweet" är MME och de vita stänken är Dylusion ink spray.


Ja, det var allt för denna gång! Men jag har fått hem ett par pyssliga paket som jag kommer fota imorgon och så hoppas jag på pysseltid för då ska jag försöka bli klar med mitt (ett av alla) påbörjade projekt. Jag har lekt med färg och medium :D

Ha det gott tills nästa gång!
/Maria


6 snälla kommentarer:

Lillian Djurfelter sa...

Vilken härlig tag, älskar blommorna 💖

Camilla Svensson sa...

En bra blogg, passar mig som också gillar att göra tags. Bra med inspiration. Härligt. 😍

Petra Gustafsson sa...

Underbar så fin tag, kul och bra inspiration, tack :)

sara s sa...

Jättefin tag!
Tycker det är jättebra att du skriver ut vad du använt, när scraptorkan är dom värst så hjälper det massor att få en massa tips. Har man inte grejerna hemma så kan man alltid shoppa, det är roligt!

Tina hägglund sa...

Tack😊 Niu blev jag inspirerad att tillverka en tag jag oxå👍. Ska bli många nu när julen snart är här!! Tack!! Ska bli skoj att fortsätta följa dig!

Miapuh sa...

jättefin tag tror blommorna kan de vara de jag skickat tro? kollar för jag känner igen dem

Skicka en kommentar